O nama

 

Mi smo Hrvatska tvrka koja se preko 20 godina bavi iznajmljivanjem MOBILNIH EKOLOŠKIH TOALETNIH KABINA, EKO WC-a.

Osim Wc kabina u ponudi imamo, uredske i sanitarne kontejnere, zaštitne ograde, tuš kabine, stanice za dezinfekciju ruku, prijenosne umivaonike, pisoare.

Naše ekološke toaletne kabine, TOI EKO WC-i su moderne i novorazvijene sa izuzetno privlačnim dizajnom, ugodnim bojama te novim funkcijama.
Ekološke toaletne kabine, TOI EKO WC-i su pravi izbor za javnu priredbu, koncerte, plaže, skup, gradilište ili drugu javnu površinu.
TOI TOI d.o.o. primjenjuje TOP servis, dugogodišnje iskustvo profesionalaca kao i sveobuhvatni sigurnosni paket.

Primjena biološki razgradivog sanitarnog sredstva koje nije štetno za ljudski organizam, organizme u vodi, magna dafna potpuno je razumljiva.

Naš je zadatak prije svega pružiti Vam vrhunsku uslugu. To obuhvaća savjet naših stručnjaka o najpovoljnijem broju kabina za Vaše potrebe, kao i doprema istih, čišćenje, opskrbljivanje sa toaletnim papirom, biološki razgradivim sredstvom te završno čišćenje i odvoz istih.
Toi Toi d.o.o. garantira odvoz otpadnih voda na zakonom dozvoljenu i za to određenu deponiju.

Pored toga želimo napomenuti da posjedujemo i model TOI fresh VIP koji ima ugrađeni umivaonik, dodatni spremnik za vodu za pranje ruku - sa pumpom, posudu za tekući sapun te držač papirnatih ručnika.

Naši TOI EKO-WC-i su najbolje rješenje za očuvanje i zaštitu okoliša, pa nas izaberete kao svog sigurnog i zajedničkog partnera u ostvarenju zajedničkog cilja.

MISIJA:

Sve aktivnosti poduzeća TOI TOI d.o.o. usmjerene su ka stalnom unapređenju poslovanja i povećanja kvalitete usluga koje pruža tržištu. Najvažnija misija nam je upoznati što više ljudi sa asortimanom eko proizvoda koje nudimo i pokazati im na važnost istih.
Informirati ih da važnost proizvoda je samo dio, usluga i održavanje istih je još važniji dio.
Sve raditi u skladu sa zaštitom okoliša i zakonskom regulativom.

VIZIJA:

Vizija poduzeća TOI TOI d.o.o. je zadržati poziciju lidera u pružanju usluga iznajmljivanja i održavanja ekoloških toaletnih kabina na području Republike Hrvatske, našeg ostalog asortimana kao zaštitnih ograda (visoke, niske), kontejnera (uredskih/stambenih, skladišnih, sanitarnih, tuš), luksuznih prikolica i ostalog. Te prema željama i potrebama korisnika upotpunjavati naš asortiman.

Telefon +385/1/4580-621 Kontakt Kontakt Lokacije Lokacije