Trebate više kabina, kontejnera i ograda

PROFESIONALNA SANITARNA RJEŠENJA ZA VELIKA DOGAĐANJA

VAŠ PROFESIONALNI PARTNER ZA VELIKA DOGAĐANJA

Bilo da se radi o festivalu, koncertu, nogometnom ili drugom događanju, kao organizator, znate da su detalji važni - i da cjelokupna organizacija treba biti savršena. Ovisno o vrsti događanja, lokaciji i broju posjetitelja, mi ćemo s vama izraditi optimalno rješenje koje vam je potrebno za uspješnu realizaciju vašeg događanja.

SVE IZ JEDNOG IZVORA

Planirate li neko događanje na "zelenom terenu" - a sada nedostaje samo sanitarna infrastruktura? Nema problema za stručnjake u TOI TOI-u. Vjerujte lideru na tržištu, jer ovdje dobivate sve usluge iz jednog izvora. Zajedno s vama planiramo zahtjevna sanitarna infrastrukturna rješenja za vaš događaj.

PUNI SERVIS

Planiranje projekta, planovi procesa, provjere izvedivosti, radovi na spajanju ili profesionalno zbrinjavanje otpadnih voda - brinemo se da vaš događaj prođe bez problema. Na zahtjev možemo vam čak pružiti uslugu čišćenja 24 sata dnevno.

ŽELITE VIŠE?

Kamionima je dopušten ulazak na mjesto događajnja samo određenim rutama? Treba li osigurati prostor? Nema drame za naše voditelje projekata. TOI TOI vas opskrbljuje s odgovarajućom opremom, na primjer rampama, barijerama, ogradama sa zaštitnim zaslonima.

DOBIJETE VIŠE!

Možda više prostora? TOI TOI nudi kontejnerska rješenja svih vrsta, uključujući uredske i skladišne kontejnere ili blagajne za prodaju karata. Čak i ako vam je potrebna kompletna kontejnerska infrastruktura za vaš događaj ili backstage prostor: s više od 20 godina iskustva u sektoru događanja, TOI TOI je savršen partner za vas.

IZNAJMITE PROIZVODE KOJI SU POTREBNI ZA VAŠE DOGAĐANJE.

Otkrijte naš cijeli asortiman za svoju svrhu.

Telefon +385/1/4580-621 Kontakt Kontakt Lokacije Lokacije