ISKRENO, POUZDANO, AUTENTIČNO

Za nas usklađenost znači više od pukog poštivanja pravila i propisa. TOI TOI d.o.o. Ime stoji za povjerenja s visokim standardima kvalitete. Odgovorno ponašanje i vrijednosti kao što su poštenje, pouzdanost i autentičnost za nas su nešto što se podrazumijeva i čine temelj povjerenja koje nam naši kupci i poslovni partneri svakodnevno ukazuju. Preuzeti odgovornost znači i postupati zakonito. Integritet naših poslovnih aktivnosti vrlo nam je važan. Ne prihvaćamo nikakve poslove koji krše pravila.

KODEKS PONAŠANJA

Naša korporativna načela usklađenosti navedena su u našem Kodeksu ponašanja. Ako postoji bilo kakva nedoumica o tome krše li određeno ponašanje ili okolnosti u TOI TOI d.o.o. odredbe Kodeksa ponašanja, drugih politika ili čak zakona, tim se nedoumicama u vezi s usklađenošću treba pozabaviti na vrijeme. To nam daje priliku da pravilno riješimo potencijalne probleme i spriječimo ozbiljne štete za tvrtku i njezine zaposlenike.

JAVITE NAM! SUSTAV ZVIŽDAČA

Našim zaposlenicima, ali i našim kupcima, dobavljačima i drugim poslovnim partnerima nudimo korištenje usluge „Javite nam! Sustav Zviždača” kako bi se ukazalo na moguća kršenja usklađenosti. Na taj se način prijave mogu podnijeti 24 sata dnevno – sigurno, povjerljivo i, po želji, potpuno anonimno. “Javite nam! Sustav Zviždača” treba koristiti odgovorno. Treba proslijediti samo one informacije za koje zviždač vjeruje da su točne prema njegovom najboljem znanju i uvjerenju. Lažnim optužbama ili pogrešnim informacijama ovdje nema mjesta.

JAVITE NAM! ONLINE

Broj za kontaktiranje:

Mobitel: +385/91/4580-621

 

Telefon +385/1/4580-621 Kontakt Kontakt Lokacije Lokacije