MOBILNA SANITARNA RJEŠENJA ZA KOMERCIJALNE GRAĐEVINSKE PROJEKTE

SVE ŠTO VAM TREBA ZA VAŠE GRADILIŠTE:

TOI TOI je vaš pouzdan partner za gradilište! Kod nas dobivate sve usluge i kompletnu infrastrukturu za vaše gradilište iz jednog izvora: To štedi vrijeme i novac. Osim jednostavnog sanitarnog rješenja, nudimo Vam raznoliku paletu proizvoda i Vaše gradilište možemo opremiti kompletnom infrastrukturom.

POTPUNA USLUGA IZ JEDNOG IZVORA - POUZDANO.

Naših 20 godina iskustva u građevinskoj industriji daje vam sigurnost: naši stručnjaci vas savjetuju o odabiru odgovarajućih proizvoda i individualnim rješenjima za opremanje vašeg gradilišta. Tako ćete dobiti upravo onu uslugu koja vam je optimalna. Uključeno je sve, od logistike preko montaže i demontaže, do profesionalnog zbrinjavanja otpadnih voda. Naš cilj je najveća moguća udobnost i higijena na vašem gradilištu.

SVE ŠTO TREBA ZA SAVRŠENU INFRASTRUKTURU GRADILIŠTA

Prava infrastruktura na vašem gradilištu temelj je optimalnih građevinskih procesa i sigurnosti vaših zaposlenika. Naš asortiman usluga pomaže vam da ispunite čak i složene zahtjeve –  prijenosne WC-e, sanitarne i tuš kontejnere, spremnike otpadnih voda, skladišne i uredske kontejnere s raznolikom opremom. Osiguravamo mogućnost ograđivanja gradilišta zaštitnim građevinskim ogradama. Tako možete u potpunosti opremiti svoje gradilište po potrebi na bilo kojem terenu.

Telefon +385/1/4580-621 Kontakt Kontakt Lokacije Lokacije