MOBILNE SPAVAONE I SANITARNA RJEŠENJA ZA POLJOPRIVREDU

UVIJEK TU - KADA I GDJE NAS TREBATE.

Mnogo ste uložili u obradu svojih polja, sada je važno sigurno ubrati usjeve. Podržavamo vas u pružanju sanitarnih usluga i smještaja za vaših djelatnika. Kao partner poljoprivrednom sektoru, nudimo rješenja temeljena na potrebama – od prijenosnih WC-a do stambenih, sanitarnih i tuš kontejnera. Time su Vaši sezonski radnici najbolje opremljeni za berbu.

NAŠE USLUGE ZA VAS – SVE IZ JEDNOG IZVORA

Dobro pripremljeni za sljedeću sezonu: uz TOI TOI dobivate upravo onu privremenu infrastrukturu koja vam je potrebna za berbu. Naše educirano osoblje rado će vam pomoći procijeniti vaše potrebe i odabrati prave proizvode. Imamo flotu servisnih vozila koja koristimo za dostavu i odvoz naših mobilnih uređaja– bilo da se radi o prijenosnim WC-ima, sanitarnim ili stambenim kontejnerima.

NAJVIŠI HIGIJENSKI STANDARDI ZA RAD NA TERENU.

Naša sanitarna rješenja su raznolika i prilagođena vašim individualnim potrebama. TOI® Fresh VIP je mobilna WC kabina koja je uvijek tražena kada su higijena i praktičnost pranja važni. Za veći broj radnika prikladni su i naši WC kontejneri s odvojenim ženskim i muškim prostorima i tuš kontejneri. Nakon dugog dana na terenu, naši kombinirani kontejneri s tušem i WC-om također nude pogodnost dobrodošlice. Kao certificirana tvrtka za gospodarenje otpadom, higijena nam je glavni prioritet. Redovito čišćenje i dezinfekcija uvijek nam je na prvom mjestu.

MOBILNI STAMBENI PROSTOR – BRINEMO I O SMJEŠTAJU.

Sveobuhvatna udobnost: naša fleksibilna prostorna rješenja nude vašim sezonskim radnicima udobno mjesto za boravak tijekom sezone. Bilo pojedinačno ili u kombinaciji – višenamjenski kontejneri s prozorima mogu se koristiti kao spavaone ili dnevni boravak. Opremu možete individualno prilagoditi svojim potrebama ili odabrati standardno rješenje.

OTKRITE NAŠE USLUGE

TOI TOI pregled proizvoda

Telefon +385/1/4580-621 Kontakt Kontakt Lokacije Lokacije